Zero Proof: Śliwkowy Krzew Soda Imbirowa
Zero Proof: śliwka krzew imbir Sodan jest bezglutenowe i bezmleczne napój. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, piwo imbirowe, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 72 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Morelowy krzew do domowej sody, Ogórek Miętowy "Krzew" Soda, oraz Jabłko mięta krzew dla Klon Figa Bourbon Soda dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce umieścić posiekane śliwki i ocet jabłkowy. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 72 godziny. Słoik murarski również działa dobrze.
Usuń ocet śliwkowy z lodówki i opróżnij do garnka 2 quart.
Dodać cukier i gotować na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści, o 5 protokół.
Gdy syrop jest chłodny, przecedzić przez sito do miski, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać dodatkowy sok. Schłodzić w lodówce do ostygnięcia.
Wlać łyżkę piwa imbirowego na spodek i zanurzyć w nim felgi z czterema szklankami do serwowania, obracając, aby zmoczyć felgi.
Połącz sól koszerną i cukier granulowany w małym talerzu. Zanurz szklanki w mieszaninie cukru / soli, obracając się, aby pokryć krawędź.
Napełnij szklanki lodem i wlej do każdej szklanki 1/4 szklanki syropu z krzewów śliwkowych. Dopełnij piwem imbirowym i podawaj od razu.