Zdrowszy chleb z cukinią mamy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz cukinię, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zdrowszy Chleb Z Cukinią, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Zdrowsza zapiekanka z makaronem z kurczakiem i cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie patelnie 8x4 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Do miski przesiać mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, sól, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i cynamon.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka chleba wyjdzie czysta, 40 do 60 minut. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół