Zapiekany pełnoziarnisty Kuskus z koprem włoskim, cytryną i fetą
Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 555 kalorii, 15g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 86 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, ser feta, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makeup Harissa Kuskus z gruszką, jarmużem i cytryną, Tosty Izraelski Kuskus, oraz Łosoś z prażonym Izraelskim kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Koper włoski i cebulę wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem. Pieczeń na blasze do pieczenia, obracając od czasu do czasu, aż chrupiące na brzegach, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Tymczasem doprowadzić bulion do wrzenia i utrzymać na wolnym ogniu. W osobnym rondlu roztopić masło do spienienia na średnim ogniu, następnie dodać kuskus i gotować do tostów i pachnących, stale mieszając, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać gorący bulion warzywny i szczyptę soli, podgrzać do niskiej temperatury i przykryć. Gotować, aż kuskus jest nadmuchany i ciecz zostanie wchłonięta, około 8 minut, a następnie odstawić na ciepło, przykryte, 4 do 5 minut. Odkryć, puch, przenieść do miski i złożyć w koperku liści, pietruszki i skórki z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Srebrne Nonpareile
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Ubij razem 1 łyżkę oliwy z oliwek, sok z cytryny i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Niech pieczony koper włoski i cebula lekko ostygną, a następnie wrzucić z sosem do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
7
Dodaj warzywa do miski z kuskusem, zachowując nadmiar dressingu w misce. Delikatnie wymieszać z fetą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
8
Podawać ciepłe natychmiast, lub ostudzić do temperatury pokojowej i przechowywać w hermetycznym pojemniku i przechowywać w lodówce. Podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 45 sekund do 1 minuty.