Zapiekanka Ze Szpinakiem
Zapiekanka ze szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dzień stary chleb, szpinak, twarożek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest dobre. Podobne przepisy to Zapiekanka Ze Szpinakiem, Zapiekanka Z Szynką I Szpinakiem, oraz Zapiekanka Szpinakowo-Ryżowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W naczyniu zapiekanki 2 quart połączyć gotowany makaron, szpinak i twaróg; dobrze wymieszać.
W małej misce pokruszyć tosty i dodać roztopione masło.
Posypać mieszaniną szpinaku.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut, lub aż do ogrzania.