Zapiekanka Z Łatwą Kapustą

Zapiekanka Z Łatwą Kapustą
Łatwa zapiekanka z kapusty może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 397 kalorii, 20g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 61 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, kapustę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy Powolny Kuchenka Kapusta Rolada Zapiekanka, Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak, oraz Zapiekanka Z Kapusty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 8x12 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać mieloną wołowinę, aż będzie krucha, równomiernie rumiana, i już nie różowa, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu. Wymieszać cebulę, wodę, sos pomidorowy, czosnek, sól i czarny pieprz; doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos PomidorowySos Pomidorowy
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
4
Dodać ryż, przykryć i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
5
Rozłóż połowę rozdrobnionej kapusty w przygotowanym naczyniu do pieczenia; przykryj połową mieszanki wołowiny. Powtórz warstwy. Ułóż boczek na ostatniej warstwie wołowiny. Przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
BoczekBoczek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż boczek będzie chrupiący i kapusta będzie miękka, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn