Zapiekanka z wędzonego indyka i szpinaku bez skórki

Zapiekanka z wędzonego indyka i szpinaku bez skórki
Bez skorupy wędzony indyk i szpinak Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jajka, cebulę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szpinak i wędzone Gouda Crustless Quiche, Karczoch i wędzone Gouda Crustless Quiche, oraz Quiche Z Wędzonego Łososia Bez Skórki Z Koperkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj szynkę, cebula, i pieprz na patelnię; smażyć 4 protokół lub aż szynka jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CebulaCebula
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Posypać 1/4 szklanki rozdrobnionego sera szwajcarskiego w 9-calowy talerz ciasto pokryte sprayem do gotowania. Top z mieszanki szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
SzynkaSzynka
5
Pozostałe 1/2 szklanki sera szwajcarskiego, szpinaku i kolejnych 5 składników (przez białka) połączyć w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Białka JajBiałka Jaj
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
7
Mąkę i proszek do pieczenia wymieszać w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Wlać mieszaninę jajek na mieszaninę szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
SzynkaSzynka
10
Piec w 350 przez 45 minut lub aż nóż włożony do środka quiche wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Piękny, błyszczący i elegancki Rubin ??kolor. Bogaty i mocny nos czerwonych owoców, z nutami wanilii i tostów. Delikatny na podniebieniu, drzewny, z aromatami lukrecji i czerwonych owoców, drobno przyprawiony, z długim i taninowym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn