Zapiekanka z tuńczyka w sosie koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 699 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz tymianek, seler, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem Z Porami I Świeżym Koperkiem, Zapiekanka z makaronem z tuńczykiem z porami i świeżym koperkiem, oraz Paszteciki z tuńczyka w sosie koperkowym dla podobnych receptur.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Francis Ford Coppola Diamentowa Kolekcja Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.