Zapiekanka Z Szynką VanVoorst
Zapiekanka z szynką VanVoorst może być dobrym przepisem, aby rozwinąć główne pole przepisu Dania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z zupy grzybowej, musztardy, soli i pieprzu oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 8 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 2-kwartową zapiekankę.
Wymieszać razem szynkę, śmietanę, zupę grzybową, 1/2 szklanki sera mozzarella, żółtą musztardę i 1 łyżkę natki pietruszki w misce, aż dobrze połączone. Składamy ugotowany makaron, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, a następnie mieszamy do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Wierzch zapiekanki posypać 1/2 szklanki sera mozzarella i 1 łyżką natki pietruszki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka będzie gorąca i bąbelkowa, a polewa serowa stopi się i zacznie brązowieć, około 30 minut. Odstawić na 5 do 10 minut przed podaniem.