Zapiekanka z szynką i szparagami
Zapiekanka z szynką i szparagami to bezglutenowe danie główne. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka, skondensowana śmietana zupy szparagowej, szynka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Podgrzać szparagi, szynkę, mleko, zupę i 3/4 szklanki sera do zagotowania w 3-ćwiartkowym rondlu, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Rozprowadzić w 2-ćwiartkowej zapiekance.
Wymieszać Bisquick wymieszać, mleko i pozostałe 1/4 szklanki sera w małej misce do wymieszania.
Wlać równomiernie na mieszaninę szynki.
Piec odkryte około 30 minut lub aż złoty brąz i wykałaczka włożona w warstwie herbatnika wyjdzie czysty.