Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj soli i zapiekanki z grzybami. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, kapary, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekanka ze szpinakiem i solą, Zielona Chili Sole Zapiekanka, oraz Sola Zapiekanka Rybna Warstwowa.
Instrukcje
1
Wlać jeden przepis wartości esencji grzybowej przez drobnym sitku do 4-do 5-quart patelni; wyrzucić imbir. Pieczarki włożyć do płytkiej owalnej zapiekanki o średnicy 10-11 cm (ok.).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj 1/2 szklanki zielonej cebuli, kapary, sherry, sos sojowy, i imbir do grzybów; wymieszać i rozprowadzić poziom.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Połóż filety soli równomiernie na mieszaninie, nakładając się, jeśli to konieczne. Zapiekankę szczelnie przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Piecz solę w piekarniku 375, aż filety będą nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne w środku najgrubszej części, około 15 minut.
Podczas pieczenia soli, dodać ziemniaki i estragon do bulionu grzybowego. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą wystarczająco miękkie, aby łatwo rozgnieść, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Odsunąć podeszwę i odcedzić soki na patelnię. Gotuj płyn na dużym ogniu, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, 4 do 5 minut. W małej misce zmiksować skrobię kukurydzianą z 1 łyżką wody i wymieszać z wrzącą cieczą; mieszać do ponownego zagotowania i zdjąć z ognia. Włączyć piekarnik do pieczenia.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
W międzyczasie, za pomocą zacieru ziemniaczanego lub miksera, rozgnieść ziemniaki, aż będą gładkie, dodając wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Popchnij podeszwę i grzyby w kierunku środka zapiekanki, aby pozostawić 1-calową przestrzeń wokół krawędzi. Łyżka ziemniaków (lub rurka przez worek ciasta z dużą gładką lub gwiazdkową końcówką) w kosmos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos