Zapiekane przegrzebki z kolendrą

Zapiekane przegrzebki z kolendrą
Zapiekane przegrzebki z kolendrą to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz paprykę, chili w proszku, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z majonezem Kolendrowo-Selerowym, Zapiekane Przegrzebki Morskie Z Przecierem Z Grochu Piernikowego I Kolendrą Gremolata, oraz Zapiekane przegrzebki morskie z sosem z trawy cytrynowej i sałatką z bazylii, mięty i kolendry.

Instrukcje

1
Posypać obie strony przegrzebki z chili w proszku, sól, i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chili W ProszkuChili W Proszku
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SólSól
2
Roztopić 1 1/2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj połowę przegrzebków; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż do zrobienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
4
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło. Powtórz procedurę z pozostałym masłem i przegrzebkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj wodę, pieprz jalapeo, i sok z limonki do patelni; gotować 1 minutę, skrobanie dno i boki patelni poluzować rumiane kawałki. SOS łyżka na przegrzebki; posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PieprzPieprz
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
carbo ocena: 5

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn