Zapiekane przegrzebki z kolendrą
Zapiekane przegrzebki z kolendrą to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz paprykę, chili w proszku, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z majonezem Kolendrowo-Selerowym, Zapiekane Przegrzebki Morskie Z Przecierem Z Grochu Piernikowego I Kolendrą Gremolata, oraz Zapiekane przegrzebki morskie z sosem z trawy cytrynowej i sałatką z bazylii, mięty i kolendry.
Instrukcje
Posypać obie strony przegrzebki z chili w proszku, sól, i czarny pieprz.
Roztopić 1 1/2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj połowę przegrzebków; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż do zrobienia.
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło. Powtórz procedurę z pozostałym masłem i przegrzebkami.
Dodaj wodę, pieprz jalapeo, i sok z limonki do patelni; gotować 1 minutę, skrobanie dno i boki patelni poluzować rumiane kawałki. SOS łyżka na przegrzebki; posypać kolendrą.