Zapalniczka Penne à la Vodka
Lżejsza wódka Penne à la może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, pietruszka płaskolistna, wódka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Penne Alla Vodka (Wódka Krem Makaron), Penne a la Vodka, oraz Penne Vodka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj sól podczas gotowania na wolnym ogniu.
Ciepłe marinara w rondlu na średnim ogniu. Powoli dodawać mleko, mieszając aż do połączenia. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie obniżyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż sos lekko się zmniejszy.
Dodaj pokruszoną czerwoną paprykę.
Dodać penne do wrzącej wody. Gotować, aż prawie gotowe; dodać wódkę do mieszaniny marinara, i podnieść ciepło lekko.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania.
W dużej misce, wrzucić makaron z sosem i Parmigiano-Reggiano, dodając trochę zarezerwowanej wody do cienkiego sosu, w razie potrzeby.
Udekorować natką pietruszki i podawać.