Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Najlepsza Fasolka po pieczeniu może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka brązowego cukru, melasy, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Fasola Po Pieczeniu, oraz Fasola Po Pieczeniu.
Instrukcje
1
Pick przez fasolę i usunąć wszelkie kamyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Fasolę umieścić w durszlaku i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Przenieść fasolę do dużego garnka lub miski, dodać wodę do pokrycia przez 2-cale i niech moczyć na noc. Fasola nawodni się i pęcznieje do dwukrotnie większego rozmiaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Fasolę odcedzić i opłukać, a następnie włożyć do rondla. Fasolę zalać świeżą wodą i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać pozostałe składniki, z wyjątkiem boczku. Dusić, mieszając od czasu do czasu, przez około 25 minut lub do momentu, gdy fasola będzie miękka, ale nie rozpadnie się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
Przenieść fasolę i bulion do naczynia 2-quart piekarnik Bezpieczny.