Włoskie Puree Ziemniaczane

Włoskie Puree Ziemniaczane
Włoskie puree ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. 122 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oregano, ziemniaki russet, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest znakomite. Spróbuj Puree ziemniaczane z Fontinanem i pietruszką włoską, Bezglutenowa Włoska Wołowina z puree ziemniaczanym, oraz Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie. Odcedzić odsączone ziemniaki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Wlać bulion warzywny, tymianek, rozmaryn, oregano, bazylia, cebula w proszku, pietruszka, szałwia i czosnek na ziemniaki; zacieru z masher ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia62
Magazyn