Włoskie Ciasto Wieprzowe

Włoskie Ciasto Wieprzowe
Przepis włoskie ciasto wieprzowe jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym דל פחמימות,zny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka rozmarynu, mielona wieprzowina, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Włoskie Ciasto Wieprzowe, Gulasz Wieprzowy Po Włosku, oraz Włoskie Mielonki Wieprzowe.

Instrukcje

1
Rozwałkuj ciasto, aby pasowało do 9-calowego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Umieść mieloną wieprzowinę, rozmaryn, bułkę tartą, pietruszkę i cebulę w średniej wielkości misce; wymieszaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Usunąć osłonki z kiełbasy i pokruszyć w mieszaninie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
4
Posypać 1/4 szklanki startego parmezanu na dno skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Mieszankę wieprzową rozprowadzić na wierzchu sera i posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6
Umieść górną skórkę nad nadzieniem i zgniataj krawędzie razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec w temperaturze 500 stopni F (260 stopni C) przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn