Przepis włoskie ciasto wieprzowe jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym דל פחמימות,zny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka rozmarynu, mielona wieprzowina, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Włoskie Ciasto Wieprzowe, Gulasz Wieprzowy Po Włosku, oraz Włoskie Mielonki Wieprzowe.
Instrukcje
1
Rozwałkuj ciasto, aby pasowało do 9-calowego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą Perłą
2
Umieść mieloną wieprzowinę, rozmaryn, bułkę tartą, pietruszkę i cebulę w średniej wielkości misce; wymieszaj, aż dobrze się wymieszasz.