Włoski Wonton Ravioli
Włoski Wonton Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pesto, czosnek, beztłuszczowy ser ricotta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Trzy Sery Wonton Ravioli, Wonton Walnut Ravioli, oraz Pean i parmezan Wonton Ravioli.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj posiekaną paprykę i czosnek; saute 2 protokół.
Dodaj sos spaghetti i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Odstawić i ogrzać.
Połącz sery i pesto w małej misce.
Umieść 1 owijkę wonton na powierzchni roboczej.
Umieść drugą owijkę (o jedną czwartą obrotu) na pierwszej owijce, tworząc wzór gwiazdy.
Umieść 1 łyżkę mieszanki sera w środku gwiazdy. Zwilżyć brzegi owijek wodą; złożyć na pół, łącząc brzegi. Naciśnij mocno. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami i mieszaniną sera.
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym rondlu na dużym ogniu.
Dodać połowę wontonów; gotować, uncovered, 1 minuta.
Wyjąć z wody za pomocą łyżki szczelinowej; odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi wontonami. Aby służyć, łyżka jednej czwartej mieszanki sosu spaghetti na każdym talerzu. Top każdej porcji z 3 wontons.