Włoski Tuńczyk Topi Się

Włoski Tuńczyk Topi Się
Włoski tuńczyk topi się jest pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 701 kalorii, 42g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwki, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoski Tuńczyk Topi Się, Włoski Tuńczyk Topi Się, oraz Tuńczyk Topi Się.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery. W średniej misce, ubij 3 łyżki oliwy z oliwek z octem z czerwonego wina i musztardą Dijon, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodaj płatki tuńczyka, posiekane karczochy, posiekane oliwki, pokrojoną czerwoną cebulę i rozdrobnioną bazylię i wrzuć delikatnie. Doprawić lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
3
Za pomocą pędzla do ciasta, szczotkować ścięte boki ciabatta lekko z oliwą z oliwek i broil cut side up na blasze do pieczenia przez 2 minuty, aż ciabatta jest złoty i lekko tosty; przesuń blachę do pieczenia nawet brązowienie. Przetrzyj ząbek czosnku na tosty ciabatta i Kopiec sałatkę z tuńczyka na wierzchu. Przykryć pokrojonym serem Robiola i dusić, aż ser się rozpuści, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
CiabattaCiabatta
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
4
Podawać tuńczyka topi się na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Grgich Hills Estate Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 47 dolarów.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn