Włoska Zupa Weselna I
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Włoskiej zupy weselnej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka marchwi, rosół z kurczaka, bułka tarta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Włoska Zupa Weselna, Włoska Zupa Weselna, oraz Włoska Zupa Weselna.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć mięso, jajko, bułka tarta, ser, bazylia i cebula w proszku; kształt W 3/4 cala kulki.
W dużym rondlu podgrzej bulion do wrzenia; wymieszaj z makaronem escarole, orzo, posiekaną marchewką i klopsikami. Powrót do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do medium. Gotować na wolnym wrzenia przez 10 minut, lub do makaronu jest al dente. Często mieszaj, aby zapobiec przywieraniu.