Włoska Zupa Makaronowa zajmuje od początku do końca około 2 godzin i 20 minut. Ten przepis służy 16 porcji. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 27 g białka i 13 g tłuszczu. Za 1,61 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Taste of Home wymaga parmezanu, cebuli, wody i oliwy z oliwek. Niewiele osób przepadało za tym śródziemnomorskim daniem. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 67%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także włoską zupę makaronową z indykiem, włoski makaron na kuchence i włoski makaron z serem.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku lub czajniku podsmaż szynkę, cebulę i czosnek na oleju, aż cebula będzie miękka.