Wędzone nachos z indyka i fasoli
Przepis wędzony indyk i fasola Nachos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja zawiera 677 kalorii, 28g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.63 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli, szczypiorku, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać czarną fasolę można śledzić to danie główne z Deser z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków jako deser. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czarna fasola indycze Nachos z jogurtem Jalapeno, Gulasz z fasoli i wędzonego indyka Cannellini, oraz Sałatka Z Wędzonego Indyka, Czarnej Fasoli, Papryki I Kukurydzy.
Instrukcje
Połącz salsę, wodę, skrzydełka indyka i fasolę w szerokim, płytkim rondlu na średnim ogniu. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Wyjmij skrzydełko z indyka i pozostaw do ostygnięcia. Wyciągnij mięso ze skóry i kości i posiekaj lub rozdrobnij. Powrót mięsa do mieszaniny salsy i wyrzucić skórę i kości.
Przenieść mieszaninę do miski żaroodpornej i top z serem. Ustaw miskę pod brojlerem (lub w rozgrzanym piekarniku 400° F), aby stopić ser na górze.
Podawać wędzoną mieszankę indyka i fasoli z chipsami tortilla do nabierania i kwaśną śmietaną i szczypiorkiem na boku.