Przepis wędzona Sieja Gefilte ryba z majonezem chrzanowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 430 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz majonez, sola, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wędzona Sieja Gefilte ryba w sosie cytrynowo-chrzanowym, Gefilte ryba ze świeżym buraczanym chrzanem, oraz Gefilte Fish Loaf z kremem Buraczano-chrzanowym.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.