Wędzarnia Burger Quesadillas

Wędzarnia Burger Quesadillas
Wędzarnia Burger Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.34 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ser cheddar, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Alabama Smokehouse Pig Burger z białym sosem Barbecue, Hamburgery Wędzarnicze, oraz Hamburgery Wędzarnicze.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę i cebulę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Wymieszać sos barbeque w mieszaninie mielonej wołowiny i dusić do ogrzania przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Rozgrzej ekspres do quesadilla lub rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozłóż 1/2 mieszanki mielonej wołowiny na tortillę i top z 1/2 sera Cheddar i 1/2 francuskiej smażonej cebuli; top z drugą tortillą. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Cebula SmażonaFrancuska Cebula Smażona
Ser CheddarSer Cheddar
Mielona WołowinaMielona Wołowina
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Gotować każdą quesadilla w ekspres quesadilla lub na blasze do pieczenia w nagrzanym piekarniku, aż złoty brąz i ser topi się, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Pokroić w trójkąty nożem do pizzy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PizzyNóż Do Pizzy

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn