Wędzarnia Burger Quesadillas
Wędzarnia Burger Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.34 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ser cheddar, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Alabama Smokehouse Pig Burger z białym sosem Barbecue, Hamburgery Wędzarnicze, oraz Hamburgery Wędzarnicze.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę i cebulę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Wymieszać sos barbeque w mieszaninie mielonej wołowiny i dusić do ogrzania przez, o 5 protokół.
Rozgrzej ekspres do quesadilla lub rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C)
Rozłóż 1/2 mieszanki mielonej wołowiny na tortillę i top z 1/2 sera Cheddar i 1/2 francuskiej smażonej cebuli; top z drugą tortillą. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Gotować każdą quesadilla w ekspres quesadilla lub na blasze do pieczenia w nagrzanym piekarniku, aż złoty brąz i ser topi się, 5 do 10 minut.
Pokroić w trójkąty nożem do pizzy.