Wódka-Marynowane Żeberka Pieczone
Wódka-marynowane żeberka pieczone jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 111g tłuszczu, oraz w sumie 1265 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 8,84 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do valentin day. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka prime żeber pieczeń, wódka, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wódkę, można śledzić to danie główne z Vodka Slush jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń Marynowana, Penne Alla Vodka (Wódka Krem Makaron), oraz Pieczeń Wieprzowa Marynowana.
Instrukcje
Ułożyć pieczeń na dużej patelni, tłuszcz do góry. Używając ostrego noża, zrób 12 płytkich szczelin w tłuszczu i włóż liście laurowe. Rub wódkę, sól i pieprz na całej pieczeń i odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny.
Piecz mięso w dolnej trzeciej części piekarnika przez 30 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 i kontynuuj pieczenie przez około 1 3/4 godziny dłużej lub do momentu, gdy termometr natychmiastowo odczytowy włożony w najgrubszą część zarejestruje 120 dla mięsa rzadkiego do średnio rzadkiego.
Przenieś pieczeń na deskę do rzeźbienia, przykryj luźno folią i pozostaw na 30 minut.
Ułóż pieczeń na boku i przeciągnij długi, ostry nóż między kości a mięso; usuń kości. Obróć pieczeń z prawej strony. Pieczeń pokroić w grube plastry i przenieść na talerze.
Wlać dowolne soki rzeźbiarskie na mięso i podawać od razu.