Wysokobiałkowe Kulki Z Masłem Orzechowym

Wysokobiałkowe Kulki Z Masłem Orzechowym
Wysokobiałkowe kulki z masłem orzechowym to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 25 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 11g tłuszczu i w sumie 134 kalorii. Za 9 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką białko serwatki kakaowej w proszku, chrupiące masło orzechowe, nasiona lnu i kilka innych składników, możesz to zrobić. 252 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 69%. Spróbuj Zdrowe Chunky Monkey Cake†/ aka masło orzechowe ciasto bananowe z czekoladowym masłem orzechowym lukier! (bez cukru, wysokobiałkowe i bezglutenowe ) , Wysokobiałkowe Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Zdrowy czekoladowy koktajl mleczny z masłem orzechowym {high protein} dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj masło orzechowe, serwatkę kakaową w proszku, banany i nasiona lnu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Siemię LnianeSiemię Lniane
BananBanan
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Uformuj mieszaninę w kulki wielkości orzecha włoskiego i umieść je w pojemniku wyłożonym pergaminem, aby oddzielić warstwy. Zamroź co najmniej 2 godziny przed podaniem
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia7
Magazyn