Wtorek Bezglutenowy: Łatwa Pizza
Przepis bezglutenowe wtorek: łatwe Pizza skorupa może zaspokoić swoje pragnienie śródziemnomorskie w około 45 minut. Na 57 centów za porcję, dostajesz skórkę, która serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 463 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 260 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ryżową, chebe oryginalny chleb mix, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wtorek bezglutenowy: tarta pomidorowa z skórką Parmezanowo-rozmarynową, Bezglutenowy Wtorek: Łatwe Domowe Krakersy, oraz Wtorek bezglutenowy: chrupiące i łatwe gofry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
W dużej misce, ubić razem chebe mix, biały ryż mąka, proszek do pieczenia, i sól. W małej misce, ubij razem wodę, jajka i oliwę z oliwek.
Wlać mieszaninę wody na suche składniki. Wymieszać drewnianą łyżką do połączenia. Ciasto powinno prawie uformować kulkę. Jeśli ciasto jest suche, dodaj jeszcze jedną lub dwie łyżki wody.
Lekko biała mąka ryżowa Twój licznik. Obróć ciasto na blat. Zagnieść ciasto, aż będzie elastyczne i giętkie, około jednej minuty.
Smar 18" x13 " patelnia do pieczenia. Ponownie, biała mąka ryżowa Twój licznik.
Rozwałkuj ciasto na duży prostokąt. Zwykle rozwijam go około 15"x13". W szybkim ruchu przełożyć ciasto na patelnię do pieczenia. Używając rąk, naciśnij ciasto równomiernie na patelnię. Ciasto będzie cienkie, ale pokryje całą patelnię.
Piec do lekko złoty kolor, o 18 protokół.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Top zgodnie z życzeniem. Powrót pizzy do piekarnika i piec, aż polewy są gorące. Czas zależy od dodatków.
Wyjąć pizzę z piekarnika. Pozostawić do ostygnięcia na pięć minut.
Pokroić w kwadraty i cieszyć.