Wołowina Hawajska Teriyaki
Hawajska wołowina Teriyaki jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 377 kalorii, 43g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, imbir, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Marynata Hawajska Teriyaki, Hawajski grill: Teriyaki ciecierzyca, oraz Hawajski Stek Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sos sojowy, imbir, czosnek, cukier i wodę. Marynować mięso w mieszaninie w plastikowej torbie na noc w lodówce.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Mięso szaszłyków na szaszłykach. Gotuj na gorących węglach, aż do zrobienia według własnych upodobań, o 4 do 5 minut dla średnio rzadkich.
Ułóż plastry ananasa na grillu. Gotować po obu stronach, aż nie są znaki grill i naturalne cukry pomogły mu brązowy, o 2 minut na stronie.
Na grillowanych plastrach ananasa ułożyć szaszłyki wołowe i udekorować miętą.