Wołowina Fajita Nachos

Wołowina Fajita Nachos
Wołowina Fajita nachos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masy ser, czosnek, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Fajita Nachos, Veggie Fajita Arkusz Pan Nachos, oraz Wideo: Fajita" Nachos " z Avocado Crema dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć oliwę z oliwek, sok z limonki, czosnek, papryka chipotle, i kolendry w misce robota kuchennego lub blendera. Zmiksować aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść stek w dużej plastikowej torbie lub naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Zalać marynatą i upewnić się, że odpowiednio pokrywa mięso. Szczelnie zamknąć worek lub przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 24 godziny. Kiedy gotowy do nachos, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Podgrzej grill na świeżym powietrzu lub patelnię do grillowania w pomieszczeniach (lub możesz użyć patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Skropić trochę oliwy z oliwek na grillu i grillować mięso na bardzo dużym ogniu, około 4 minut na stronę. (Skręć o 45 stopni w połowie po obu stronach, aby uzyskać sprytne ślady grilla.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć stek z grilla i odstawić do rest.In duża patelnia, podgrzać kilka łyżek oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Dodać cebulę i paprykę i gotować przez 3 do 5 minut, lub aż warzywa są nieco miękkie i zaczynają się czarne kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Zdjąć z ognia i odstawić. Połowę steku pokroić w paski na ziarno, a następnie pokroić plastry na mniejsze kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
9
Umieścić smażone warzywa na desce do krojenia i z grubsza posiekać, aby je na mniejsze kawałki. Ułóż chipsy tortilla na dużym, żaroodpornym talerzu(lub blasze z ciastkami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Posypać dużą ilością sera na całej górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
11
Umieść talerz w piekarniku na około 3 minuty, na tyle długo, aby stopić ser (ale nie spalić chipsów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Wyjąć z piekarnika, następnie obficie posypać papryką, cebulą i posiekanym stekiem na całej górze. Wróć do piekarnika na nie więcej niż minutę - - - tylko wystarczająco długo, aby podgrzać mięso i paprykę (ale nie gotować mięso przez całą drogę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Wyjąć z piekarnika i plop guacamole na całej górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Podawać natychmiast z salsą i kwaśną śmietaną. Użyj reszty mięsa na więcej nachos...albo zrobić prawdziwe fajitas!
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Adelsheim Pinot Noir (pół butelki) z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 12 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn