Wołowina Empanaditas

Wołowina Empanaditas
Wołowina Empanaditas jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Przepis ten zachwycił 326 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jeśli masz mieszankę, salsę, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tunan Empanaditas, Empanaditas y pastelitos, oraz Owoce Morza Empanaditas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Arkusz cookie linii z gotowania pergaminu papieru. W średniej misce, mieszać Bisquick wymieszać i gorącej wody, aż sztywne formy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Odstawić na 10 minut.
3
Tymczasem, w 8-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszać z salsą, rodzynkami, oliwkami, kminkiem i cynamonem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
OliwkiOliwki
KminekKminek
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieścić ciasto na powierzchni posypane Bisquick mix; delikatnie wałkować w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Ciasto rozwałkować na 13-calowe okrągłe. Za pomocą 3-calowego okrągłego noża pokrój ciasto na okrągłe. Zebrać resztki ciasta razem i przełożyć do grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Wytnij, aby zrobić 20 rund.
7
Łyżka 2 do 3 łyżeczki mieszanki wołowiny na środku każdej rundy ciasta. Złożyć ciasto na pół nad nadzieniem; mocno docisnąć krawędzie widelcem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WołowinaWołowina
8
Umieść 1 cal od siebie na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
W małej misce, wymieszać jajko i 1 łyżka wody do połączenia; mieszanka pędzla na wierzchy każdego empanadita.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Piec 14 do 16 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn