Wołowina Empanaditas
Wołowina Empanaditas jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Przepis ten zachwycił 326 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jeśli masz mieszankę, salsę, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tunan Empanaditas, Empanaditas y pastelitos, oraz Owoce Morza Empanaditas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Arkusz cookie linii z gotowania pergaminu papieru. W średniej misce, mieszać Bisquick wymieszać i gorącej wody, aż sztywne formy ciasta.
Tymczasem, w 8-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszać z salsą, rodzynkami, oliwkami, kminkiem i cynamonem; odstawić.
Umieścić ciasto na powierzchni posypane Bisquick mix; delikatnie wałkować w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy.
Ciasto rozwałkować na 13-calowe okrągłe. Za pomocą 3-calowego okrągłego noża pokrój ciasto na okrągłe. Zebrać resztki ciasta razem i przełożyć do grubości 1/8 cala.
Wytnij, aby zrobić 20 rund.
Łyżka 2 do 3 łyżeczki mieszanki wołowiny na środku każdej rundy ciasta. Złożyć ciasto na pół nad nadzieniem; mocno docisnąć krawędzie widelcem do uszczelnienia.
Umieść 1 cal od siebie na arkuszu cookie.
W małej misce, wymieszać jajko i 1 łyżka wody do połączenia; mieszanka pędzla na wierzchy każdego empanadita.
Piec 14 do 16 minut lub do złotego koloru.