Wolnowarowy Gulasz Orzechowo-Słodko-Ziemniaczany
Slow-Cooker Peanut-Sweet Potato gulasz jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, mielone ziele angielskie, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz ze słodkich ziemniaków i soczewicy, Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodkie ziemniaki gulasz, oraz Slow Cooker gulasz wołowo-ziemniaczany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ziemniaki, cebulę, pomidory, gałązki pietruszki, kminek, ziele angielskie, sól, pieprz i 2 szklanki wody w wolnej kuchence, aż do całkowitego połączenia. Przykryć i gotować przez 4 do 5 godzin na wysokości. Odrzuć gałązki pietruszki.
Tuż przed podaniem gulaszu wymieszaj posiekaną natkę pietruszki i masło orzechowe.
Podawać na gorąco w miseczkach.