Wolnossąca wołowina i jęczmień
Slow-Cooker wołowina i jęczmień może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 40g białka, oraz 17g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz por, koszerną sól i pieprz, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wolnossąca wołowina i jęczmień, Slow Cooker Beef Barley Soup, oraz Slow Cooker zupa wołowo-jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wołowinę, jęczmień, grzyby, seler, marchew, por, tymianek, bulion wołowy i sos sojowy w powolnej kuchence.
Dodaj 1 szklankę wody, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryć i gotować na niskim, niezakłóconym, 8 godzin. Odkryj i odtłuść nadmiar tłuszczu.
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia, lekko ostudzić i pokroić lub rozdrobnić ręcznie na kawałki wielkości kęsa. W razie potrzeby rozrzedzić mieszankę warzywno-jęczmienną w powolnej kuchence z niewielką ilością wody. Podzielić pomiędzy płytkie miski i top z wołowiny.
W razie potrzeby podawać z chrzanem.
Zdjęcia Antonis Achilleos