Wolno Gotujące Żeberka Smoky Apple Butter
Wolno-Cooker Smoky Apple Butter żeberka jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 741 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, brązowy cukier, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Slow Cooker Jabłko Masło Żeberka, Żeberka Smoky Apple Butter, oraz Slow Cooker Honey-Garlic Baby Back żeberka (i "Real Food Slow Cooker Suppers" Cookbook Giveaway).
Instrukcje
Żeberka posypać solą i pieprzem. W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić żeberka. Przykryć plasterkami cebuli. W małej misce wymieszać pozostałe składniki, zalać żeberkami i cebulą.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Wyjąć żeberka z kuchenki; umieścić na półmisku. Przykryj, aby się ogrzać.
Wlać soki z kuchenki przez sitko do rondla 1-ćwiartkowego.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować około 5 minut lub aż sos lekko zgęstnieje.