Bezowe zawirowanie może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, białka jaj, fasola waniliowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Tangerine Dream Beza Wiruje, Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, oraz Fig Swirls dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Ubij białka i sól w dużej misce mikserem na średniej prędkości, aż będzie spieniona (użyj mocowania trzepaczki, jeśli używasz miksera stojącego).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; zwiększyć prędkość do średniej wysokości i dodać drobny cukier, 1 łyżka stołowa na raz. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii do bezy (lub dodać ekstrakt) i kontynuować bicie, aż cukier się rozpuści, a beza jest gęsta, błyszcząca i tworzy sztywne szczyty, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
Dopasuj worek rurowy z dużą końcówką Gwiazdy. Napełnij worek bezą i rurkami spiralnymi na przygotowanych blachach do pieczenia, oddalonymi od siebie o około 1 cal.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Posypać grubym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Gruboziarnisty
5
Piec 1 godzinę, następnie wyłączyć piekarnik i pozostawić bezy stać w piekarniku do wyschnięcia, około 2 godzin. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.