Wiosenne Szparagi

Wiosenne Szparagi
Wiosenne szparagi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 37 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz Lite House dressing, grzyby, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiosenne Szparagi, Wiosenna Pizza Szparagowa, oraz Spring Asparagus Medley dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać grzyby, dressing i sok z cytryny w dużej patelni nonstick; gotować na średnim ogniu 3 do 5 minut lub po prostu, aż grzyby będą miękkie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wierzch szparagami; przykryć. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż szparagi są chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
3
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia15
Magazyn