Wiosenne Risotto

Wiosenne Risotto
Wiosenne Risotto może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 328 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jeśli masz ryż arborio, groszek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Podobne przepisy to Wiosenne Risotto, Wiosenne Risotto, oraz Wiosenne Risotto.

Instrukcje

1
Dodaj 1 łyżkę masła i oliwy z oliwek do dużej patelni saute na średnim ogniu. Raz pianki masło dodać cebulę i saute do miękkości i miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Cebulę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
3
Dodaj ryż i gotuj mieszając, aż usłyszysz delikatny trzask ryżu, a na brzegach stanie się przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
4
Dodaj wino i gotuj, mieszając, aż wino będzie prawie suche i wchłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
5
Gdy wino zostanie wchłonięte, dodaj 1 szklankę gorącego bulionu na raz, mieszając, aż prawie cała ciecz zostanie wchłonięta, a następnie dodając więcej. Gotować, aż ryż będzie miękki, o 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
RyżRyż
WinoWino
6
Wymieszać z blanszowanymi szparagami i groszkiem. Gotować, aż groszek będzie bardzo jasnozielony i szparagi zostaną rozgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrochGroch
7
Zdjąć z ognia i dodać pozostałą 1 łyżkę masła i drobno startego parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MasłoMasło

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn