Wiosenna Paella Warzywna

Wiosenna Paella Warzywna
Wiosenna Paella warzywna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 651 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz pietruszkę, paprykę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest to drogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wiosenno-Warzywna Paella, Wiosenna Paella Warzywna, oraz Wiosenna Paella Warzywna dla podobnych receptur.

Składniki

5326 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiryż arborio lub średnioziarnistyryż arborio lub średnioziarnisty454Orzechy dowolne (posiekane)szparagi, przycięte, pokrojone na kawałkiszparagi, przycięte, pokrojone na kawałki340Orzechy dowolne (posiekane)marchewki dziecięce (z około 4 pęczków), przycięte, obranemarchewki dziecięce (z około 4 pęczków), przycięte, obrane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkifasola garbanzo w puszkach odsączona (ciecierzyca)fasola garbanzo w puszkach odsączona (ciecierzyca)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino2largesświeże Cebulki kopru włoskiego (łącznie około 1 1/2 funta), przycięte, każda pokrojona na 8 klinów; 2 łyżki posiekanych liści zarezerwowaneświeże Cebulki kopru włoskiego (łącznie około 1 1/2 funta), przycięte, każda pokrojona na 8 klinów; 2 łyżki posiekanych liści zarezerwowane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1cebula posiekanacebula posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula4pomidory śliwkowe, posiekane, nasiona i soki zastrzeżonepomidory śliwkowe, posiekane, nasiona i soki zastrzeżone227Orzechy dowolne (posiekane)1 1/2-calowe młode ziemniaki o czerwonej skórce, o połowę1 1/2-calowe młode ziemniaki o czerwonej skórce, o połowę11 funt cukinii,nitki szafranowe, kruszonenitki szafranowe, kruszone11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych227Orzechy dowolne (posiekane)rzepa, obrana, pokrojona na kawałki 3/4 cala (około 1 1/2 szklanki)rzepa, obrana, pokrojona na kawałki 3/4 cala (około 1 1/2 szklanki)397Orzechy dowolne (posiekane)Napój Soy Dream (oryginalny smak) lub mlekoNapój Soy Dream (oryginalny smak) lub mleko4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 123 dolarów za butelkę.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
AGO Negralada pochodzi z działki Tempranillo, najszlachetniejszej Hiszpańskiej odmiany winorośli. Winorośl jest sadzona w głębokich glebach żwirowych zmieszanych z piaskiem na powierzchni i produkuje wina o charakterystycznym, twardym, garbnikowym charakterze.Starzejąc się 24 miesiące w nowych beczkach z francuskiego dębu, wino rozwinęło teraz swój pełny potencjał. Jego pełna dojrzałość wydobywa się z warstw pachnących owoców truskawek, lukrecji, ziół i minerałów z miękkimi, jedwabistymi taninami na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn