Winogronowy Gazpacho może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,15 zł za porcję. Jest idealny do Lato. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, ocet ryżowy, sok winogronowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Białe Winogrono & Ogórek Gazpacho, Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, oraz Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco).
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połowę ogórków, jabłek i pomidorów umieść w misce robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tomatillos
1-1/2 Uncji Gin
Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Dodaj wszystkie winogrona, orzechy włoskie, jogurt, sok winogronowy, ocet, i mięta. Puls 9 do 10 razy.