Wieprzowina z rukolą, Prosciutto i pomidorami
Wieprzowina z rukolą, Prosciutto i pomidorami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 44g białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz prosciutto, ocet balsamiczny, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Biała Pizza Z Prosciutto, Rukolą I Pomidorami, Pizza Rukola & Prosciutto, oraz Rukola & Prosciutto Flatbread.
Instrukcje
Na bardzo dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać prosciutto i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż czosnek jest złoty, o 4 protokół.
Sezon medaliony wieprzowe z solą i pieprzem, dodać je do patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dobrze rumiane na zewnątrz i średni w ciągu, 3 do 4 protokół na stronę.
Przenieś medaliony na talerz i utrzymaj ciepło.
Dodaj ocet balsamiczny na patelni i gotować, aż prawie odparował, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni.
Dodać rukolę i wrzucić, aż zwiędnie, o 2 protokół.
Dodaj pomidory i prosciutto i czosnek. Gotować na dużym ogniu przez 2 minuty, od czasu do czasu mieszając; doprawić solą i pieprzem.
Rukolę przełożyć na półmisek, na wierzch polać wieprzowiną i podawać.