Wieprzowina słodko-kwaśna
Przepis słodko-kwaśny wieprzowina może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 357 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju canolan, pieprz, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina słodko-kwaśna, Wieprzowina słodko-kwaśna, oraz Wieprzowina słodko-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 w małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą, sól, pieprz, i imbir.2
Odcedzić sok z ananasa, odstawić ananasa na bok.3 wymieszać sok ananasowy i ocet do mieszaniny skrobi kukurydzianej untol gładkie, odstawić.4 na dużej patelni nieprzywierającej lub wok, smażyć wieprzowinę w 3 łyżeczkach oleju, aż nie będzie już różowa, usunąć i ogrzać.5 na tej samej patelni smażyć paprykę i cebulę na pozostałym oleju, aż będzie chrupiąca-miękka.6 wymieszać z wieprzowiną, ananasem i galaretką.7 wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej i dodać do patelni, doprowadzić do wrzenia, gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.8