Wieprzowina, nerkowca i zielona fasola Stir-Fry
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wieprzowinę, nerkowca, i Green Bean Stir-Fry spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 352 kalorie, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.77 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać olej sezamowy, ząbki czosnku, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wieprzowina, czarna fasola i nerkowca Stir-fry, Stir-Fry wieprzowo-fasolowe, oraz Wieprzowina i fasolka szparagowa Stir-fry.
Instrukcje
Połącz sos sojowy i skrobię kukurydzianą w średniej misce i dodaj wieprzowinę, mieszając do płaszcza. Kryj się i wyluzuj.
Fasolę umieścić w dużym rondlu z wrzącą wodą i gotować 5 minut.
Fasolę odcedzić; zanurzyć w lodowatej wodzie.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj imbir i czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać mieszankę wieprzową; smażyć 1 1/2 minuty. Wymieszać w zielonej fasoli; stir-fry 1 1/2 protokół lub aż wieprzowina jest gotowy. Wymieszać bulion; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 minuty.
Podawać na ryżu; posypać nerkowcami.