Wieprzowina inkrustowana orzechami pekan z brzoskwiniami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pekan inkrustowane wieprzowiny z brzoskwiniami spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 129 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 80 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brzoskwinię w syropie, oliwę z oliwek, polędwicę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Halibut Inkrustowany Orzechami Pekan, Halibut Inkrustowany Orzechami Pekan, oraz Malinowy Balsamiczny I Orzechowy Inkrustowany Stelaż Jagnięcy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°
Estragon, brązowy cukier, miód i czosnek umieścić w pojemniku na Robot kuchenny; przykryć. Proces, aż mieszanina utworzy gęstą pastę.
Dodaj 1 łyżeczkę. oleju; pokrywa. Proces aż do dobrze wymieszane.
Wymieszać w pozostałej 1 łyżeczki. olej, jeśli jest to konieczne do rozprowadzenia konsystencji.
Posypać solą i pieprzem wieprzowinę. Przetrzyj mieszaninę estragonu na wieprzowinie; zwiń w orzechach pekan, aby równomiernie pokryć wszystkie strony.
Cebulę i brzoskwinie umieścić na wyłożonej folią patelni o wymiarach 13x9 cali; na wierzch polać wieprzowiną. Przykryć dodatkową folią.
Piec 1 godzinę lub aż wieprzowina jest gotowane przez, usuwając folię z wierzchu wieprzowiny przez ostatnie 10 minut czasu pieczenia.