White Chocolate Peanut Almond Blondies
White Chocolate Peanut Almond Blondies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 34 centów za porcję. 45 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brązowy cukier, proszek do pieczenia, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kokosowe, migdałowe i z białej czekolady, White Chocolate Peanut Butter Blondies, oraz Biała Czekolada, Masło Orzechowe M I m Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8-calowa kwadratowa metalowa patelnia z folią i spryskaj sprayem do gotowania lub linią z nonstick foil.In miskę przy użyciu dużej prędkości miksera elektrycznego, ubić masło i cukier, aż kremowy. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i ubić w jajku, ekstrakt z migdałów i wanilii, ubijając tylko do wymieszania. Nie przesadzaj. Z mikserem wciąż na niskim poziomie, ubić sól i proszek do pieczenia. Dużą łyżką mieszającą stopniowo mieszaj mąkę. Gdy mąka jest mieszana, śmiało i dodać białe frytki i orzeszki ziemne; mieszać aż do mieszania. Ciasto będzie bardzo grube.
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni i poklepać ją płasko.
Piec na środkowej półce przez 25 do 28 minut lub aż lekko rumiane wokół krawędzi.
Ostudzić całkowicie (Lubię schłodzić i schłodzić przed krojeniem). Podnieść z patelni i pokroić w kwadraty.