White Chocolate Peanut Almond Blondies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 34 centów za porcję. 45 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brązowy cukier, proszek do pieczenia, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kokosowe, migdałowe i z białej czekolady, White Chocolate Peanut Butter Blondies, oraz Biała Czekolada, Masło Orzechowe M I m Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8-calowa kwadratowa metalowa patelnia z folią i spryskaj sprayem do gotowania lub linią z nonstick foil.In miskę przy użyciu dużej prędkości miksera elektrycznego, ubić masło i cukier, aż kremowy. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i ubić w jajku, ekstrakt z migdałów i wanilii, ubijając tylko do wymieszania. Nie przesadzaj. Z mikserem wciąż na niskim poziomie, ubić sól i proszek do pieczenia. Dużą łyżką mieszającą stopniowo mieszaj mąkę. Gdy mąka jest mieszana, śmiało i dodać białe frytki i orzeszki ziemne; mieszać aż do mieszania. Ciasto będzie bardzo grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
1 1/3 Szklanki Melasy
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych