Crustless Quiche By Pam

Crustless Quiche By Pam
Quiche bez skorupy od Pam może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 365 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ser szwajcarski, ostry ser cheddar, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Quiche Bez Skorupy, Quiche Bez Skorupy, oraz Quiche Bez Skorupy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 7x11 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj mieloną kiełbasę. Gotować i mieszać, aż kiełbasa jest kruchy i równomiernie rumiane, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Kiełbasa WieprzowaMielona Kiełbasa Wieprzowa
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usunąć kiełbasę z patelni i odsączyć wszystkie, ale 2 łyżki kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Gotować i wymieszać cebulę i paprykę w zastrzeżonych kapie, aż zmiękną, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
5
Wymieszać kiełbasę, cebula, papryka, śmietana, ser Cheddar, ser szwajcarski, czosnek w proszku, ostry sos pieprzowy, sól, i czarny pieprz razem w misce; wymieszać w ubitych jaj aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Ser CheddarSer Cheddar
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
PaprykaPapryka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą złocisto-brązowe i środek jest ustawiony, 50 do 55 minut. Pozostawić do ostygnięcia 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn