Crustless Quiche By Pam
Quiche bez skorupy od Pam może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 365 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ser szwajcarski, ostry ser cheddar, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Quiche Bez Skorupy, Quiche Bez Skorupy, oraz Quiche Bez Skorupy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 7x11 cali.
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj mieloną kiełbasę. Gotować i mieszać, aż kiełbasa jest kruchy i równomiernie rumiane, 5 do 10 protokół.
Usunąć kiełbasę z patelni i odsączyć wszystkie, ale 2 łyżki kapieli.
Gotować i wymieszać cebulę i paprykę w zastrzeżonych kapie, aż zmiękną, 5 do 10 protokół.
Wymieszać kiełbasę, cebula, papryka, śmietana, ser Cheddar, ser szwajcarski, czosnek w proszku, ostry sos pieprzowy, sól, i czarny pieprz razem w misce; wymieszać w ubitych jaj aż włączone.
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą złocisto-brązowe i środek jest ustawiony, 50 do 55 minut. Pozostawić do ostygnięcia 10 minut przed podaniem.