Karmelowy Tort Barowy Nugat

Karmelowy Tort Barowy Nugat
Karmelowy tort barowy Nugat to bezglutenowe przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 7283 kalorii, 95g białka, oraz 341g tłuszczu. Na 17,51 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz karmelowe cukierki, błyskawiczną mieszankę puddingu czekoladowego, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Karmelowy Cukierek Nugat, Nutty Nugat Caramel Bites, oraz Nugat Glacé Choux z pomarańczowym karmelem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C) smaru i mąki patelni Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
Cukierki karmelowe rozpuścić w małym rondlu lub kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe CukierkiKarmelowe Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
3
Dodaj 1/2 pudełka budyniu do masy tortowej, a następnie przygotuj zgodnie z instrukcją na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
4
Wlać 1/2 ciasta do patelni Bundt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
5
Skropić roztopione karmelki na ciasto, a następnie wlać pozostałe ciasto na karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, potem mróz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Aby lukier: ubić polewę z czekolady mlecznej, serek śmietankowy i pozostałą 1/2 mieszanki budyniowej. Ciasto z mrozem. Ciasto schłodzić co najmniej 1 godzinę i podawać z dużą szklanką mleka. Pycha!
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Serek śmietankowySerek śmietankowy
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
LukierLukier
MlekoMleko
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia48
Magazyn