Weloute z kurczaka z perłową cebulą i groszkiem
Kurczak Veloute z perłową cebulą i groszkiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Na $7.7 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Groch I Cebula Perłowa, Groszek maślany i cebula perłowa, oraz Ziemniaki, Groszek I Cebula Perłowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Utwórz gastrique łącząc ocet i cukier w rondlu; gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/4 objętości.
Wlać bulion z kurczaka; dusić ponownie, aż zmniejszy się o połowę, aby skondensować smak. Buzz w foie gras za pomocą ręcznego blendera. Sos zgęstnieje. Złóż perłową cebulę i groszek. Doprawić świeżo popękanym czarnym pieprzem, udekorować natką pietruszki.