Wegetariańskie Curry Kokosowe Z Tofu

Wegetariańskie Curry Kokosowe Z Tofu
Wegetariańskie curry Kokosowe z Tofu to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z SippitySup ma 3 fanów. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jeśli masz piced imbir, groszek śnieżny, pasta chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wegetariańskie curry Kokosowe z tofu, Wegetariańskie Tofu Nerkowca Coconut Curry, oraz Wegetariańskie Indyjskie Curry Tofu Pot Pie.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Indaba Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn