Wegetariański ryż hiszpański

Wegetariański ryż hiszpański
Zapomnij o wychodzeniu na miasto i zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na europejskie jedzenie. Spróbuj zrobić wegetariański ryż hiszpański w domu. Za 58 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 144 kalorie, 3 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 osobom. Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, chili w proszku, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 3 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to hiszpańska paella wegetariańska z komosą ryżową, ryż meksykański wolnowarowy (ryż hiszpański) i ryż meksykański wolnowarowy (ryż hiszpański).

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz wszystkie składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki i wchłonie płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Sera Amerykańskiego (Velveeta), Pokrojonego W Kostkę12 Uncji Sera Amerykańskiego (Velveeta), Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (2,1 Uncji) Opakowanie Bez Cukru, Gotuj I Podawaj Mieszankę Budyniową Waniliową1 (2,1 Uncji) Opakowanie Bez Cukru, Gotuj I Podawaj Mieszankę Budyniową Waniliową
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn