Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady
Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, syrop klonowy, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Babeczki z ciemnej czekolady z solonym karmelem maślanym, Babeczki z ciemnej czekolady z solonym karmelem maślanym, oraz Solone babeczki karmelowe z czekoladą Bourbon Buttercream.
Instrukcje
1
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowy rozmiar cupcake patelnie z 16 wkładki cupcake.
W średniej misce wymieszać mleko sojowe, nektar z agawy, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, ekstrakt waniliowy i ocet jabłkowy i odstawić. W dużej misce przesiać mąkę, proszek kakaowy, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól i ubić je razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
O Cukrze Cukierniczym
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Soymilk
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Weź ciasto babeczkowe i zacznij strumień w około 1 szklance czekoladowego ganache i delikatnie złóż go w ciasto. Nie w pełni wymieszać go z ciasta, należy go zawirować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów Lukrecja
4
Napełnij wkładki trzy czwarte pełne i piec, aż wykałaczka wyjdzie czysta, 12 do 15 minut. Ostudzić babeczki.
W przypadku solonego sosu karmelowego: w rondlu nonstick dodaj tłuszcz z mleka kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła Woda
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodać brązowy cukier, wanilię i sól, i dobrze ubić. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu ubijając. Gdy mieszanina zacznie się gotować, zmniejszyć ogień do niskiej miski i gotować przez 35 do 45 minut, ubijając co kilka minut, aż sos zmniejszy się o połowę. Otrzymana mieszanina będzie gruba i złota. Karmel lekko ostygnie i natychmiast zużyć.
Do kremu maślanego: skracanie i margarynę ubić w misce miksera z uchwytem na wiosło, aż będzie puszysta. Zeskrobać miskę i umieścić z powrotem na mikserze na niskiej prędkości i powoli dodać cukier puder i kakao w proszku. Gdy mieszanina jest w pełni włączona, strumień w 1 szklance czekoladowego ganache. Po dodaniu ganache możesz włączyć mikser do średniej wysokości i ubijać, aż krem maślany będzie bardzo puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Aby złożyć: przebić otwór w środku każdej babeczki za pomocą końca drewnianej łyżki lub małej szpatułki przesuniętej. Wypełnij otwór całkowicie solonym sosem karmelowym. Używając okrągłej końcówki lukier, obficie zamrozić wierzch każdej babeczki kremem z ciemnej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
Zwykła Woda
1 Rożek Cukru Lodowego
Sznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Wierzch każdej babeczki skropić bardziej solonym sosem karmelowym.