Wegańskie Ciasto Frito
Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.07 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 805 kalorii, 8G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 651 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz destylowany ocet, wodę, wegańskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frito Pie-Oh My! Twoje Podstawowe Ciasto Frito, Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), oraz Ciasto Frito dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ocet, wodę, cukier i sól w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj jalapeno i czerwoną cebulę. Gotować, mieszając często, aż cebula lekko zmiękną i są półprzezroczyste i jalapeños stają się brudne zielone, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Ostrożnie rozetnij przód Torby Frito nożem lub nożycami kuchennymi i rozetnij boki.
Umieść torbę z otworem skierowanym do góry w misce.
Dodać połowę chili i wymieszać, aby połączyć. Doprawić pozostałym chili.
Udekoruj marynowaną cebulą i pierścieniami jalapeño, plasterkami awokado, kolendrą i szalotki w razie potrzeby. Pozostawić do siedzenia, aż zmięknie do pożądanej konsystencji i jeść z wapna klina (w razie potrzeby).