Wegańskie ciasto czekoladowe z białym lukrem i czekoladowym Ganache
Wegańskie ciasto czekoladowe z białym lukrem i czekoladowy Ganache może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 1315 kalorii, 8G białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać olej, waniliowy śmietanka bezmleczna, earth balance vegan maślany spread, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wiele osób robiło ten przepis, a 121 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Babeczki Espresso z Ganache mlecznej czekolady i polewą z białej czekolady, Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache, oraz 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Robisz Ganache jako pierwszy, ponieważ potrzebuje czasu, aby ustawić
2
W małym sosie patelni ciepłej śmietanki, aż zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Umieść czekoladę w misce i zalej ciepłą śmietanką. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Odłożyć na później.Rozgrzej piekarnik 350ºF. Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do ciast.
Dodać śmietanę jedną łyżkę na raz, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.Umieścić lukier na wierzchu pierwszej warstwy (grube)góry z wierzchu warstwy.Ciasto mrozowe, góra powinna być gruba.Wymieszaj Ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
śmietanka Do Kawy
10
Mżawka ganache po bokach ciasta.Ostrożnie przykryj wierzch ganache.
11
Niech ciasto siedzieć na godzinę lub dwie, aby całkowicie ustawić.