Przepis Wegańskie bułeczki cytrynowe z Chian jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest ogromnym wegańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis służy 10 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 57 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mąki, cukru, mąki owsianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu posiłek poranny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Cytrynowe bułeczki z mlekiem kokosowym (z dżemem z Jeżynowej Chia), Wegańskie Malina Cytryna Chia "Sernik", oraz Bułeczki Żurawinowo-Kokosowe Chia {Bezglutenowe} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Wymieszać w oleju kokosowym w aż mieszanina jest kruchy. Wymieszaj mleko sojowe, 2 łyżki soku z cytryny i 2 łyżki skórki z cytryny, aż powstanie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Kokosowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne Nonpareile
Soymilk
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Przenieść ciasto do miski i ugniatać w misce, aż będzie wykonalne, około 8 razy. Delikatnie przetoczyć w kulkę i skręcić na lekko posypanej mąką powierzchni. Naciśnij w kółko o grubości około 1 cala; pokrój na 10 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)